Менда, Велчев и Нунев аут от ръководството на ГЕРБ

Освободиха ги от Изпълнителната комисия

Менда, Велчев и Нунев аут от ръководството на ГЕРБ | StandartNews.com

Менда Стоянова, Красимир Велчев и Пламен Нунев вече на са в ръководството на ГЕРБ. Те бяха освободени от конгреса на партията, който заседава онлай.

ВИЖ ОЩЕ: Фандъкова и Николов обичани, но понижени

Краси Велчев е един изключително сърцат партиен боец. Безукорно честен. Една лоша дума не мога да кажа за него, обяви Бойко Борисов. И допълни: „Той остава да работи в партията с цялото си сърце и душа, за да може да имаме и обновление.”.

ВИЖ ОЩЕ: 12 членове в ръководството на ГЕРБ

„Същото мога да кажа за Нунев - колега още от полицейските години. От Русе направихме прекрасен град. Но с някои наши грешки загубихме изборите там. Нормално е да дадем път на нови хора”, мотивира решението си за рокади Борисов.

„Менда я няма. На погребение на братовчедка е. Тя бе един от темелите във финансите. Успяваше да направи бюджети много, много години наред заедно с финансовите министри. И тя продължава да работи за партията. И на тримата, както и на Митко, и на Данчето огромно благодаря за работата, която са свършили.”, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

ВИЖ ОЩЕ: Конгресът на ГЕРБ. Борисов стяга редиците/НА ЖИВО/

С друго решение конгресът на ГЕРБ освободи като членове на Контролната комисия Десислава Танева, Александър Ненков, Емил Радев, Андрей Новаков, Даниела Савеклиева и Ирена Соколова. Савеклиева и Соколова минаха към новата партия на Цветан Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай