Четвъртък,

Менда Стоянова отговори на критиките на Цветанов

От: Рачо Рачев -
324
Менда Стоянова отговори на критиките на Цветанов
A
A
A

Щом Цветан Цветанов не е споделял ценностите на ГЕРБ, трябваше по-рано да напусне партията, заяви пред репортери народният представител от ГЕРБ Менда Стоянова. Тя каза това в отговор на въпрос как ще коментира изявленията на бившия заместник-председател на партията Цветанов, който обяви нов политически проект и заяви, че ГЕРБ е предала всички ценности.

По думите на Менда Стоянова тя познава Цветанов като балансиран в решенията човек и е много изненадана от неговите крайни позиции и крайно отношение към политиката на ГЕРБ, в която дълго време е участвал - от самото формиране допреди една година е бил зам.-председател на партията.

"Мисля, че ценностите, които са оформени в годините, би трябвало да са споделяни от него", допълни тя и посочи, че не е чувала за намерения от страна на Цветанов да напусне партията". Цветанов днес обяви, че и без скандала "Апартаментгейт" е щял да напусне ГЕРБ.

"Аз съм такъв човек, че разбирам по човешки нещата така - ако аз съм част от един проект, независимо какъв е той - политически, икономически или приятелски, и в един момент не съм съгласна с този проект, с хората, които участват в него - напускам проекта", допълни Менда Стоянова.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com