Мараджиев: Да поговорим човешки за бъдещето на общината

Мараджиев: Да поговорим човешки за бъдещето на общината | StandartNews.com

„Днес искам да поговорим човешки за бъдещето на общината. Защото аз дишам въздуха, който дишате и Вие. Ходя по улиците, по които ходите и Вие. Виждам това, което виждате и Вие. И заради моята внучка, заради децата, чиито снимки получаваме във фотоконкурса „Златна есен в Стамболийски", заради Вашите деца и внуци се кандидатирам за кмет и с моя екип Ви казвам, че след 25 дни ще управляваме общината така, че да стане едно по-добро място за живеене". С тези думи кандидатът за кмет на ГЕРБ Георги Мараджиев даде старт на предизборната кампания на своя екип.

Своите идеи за това, какво стои зад всеки един от приоритетите и как то ще се постигне, Георги Мараджиев и екипът му разказаха в директни разговори с хората веднага след представянето си. „Исках на сцената нашите съграждани не само да видят лицата на тези енергични, млади и креативни хора, но и да чуят с какво се занимават, защото всеки от тях е успял в своята професия", сподели след откриването на кампанията Мараджиев.

В Стамболийски, в радиус до 400 метра от предизборния офис на ПП ГЕРБ, хората ще могат да ползват свободна WI-FI зона, чието име повтаря най-важния избор на 25 октомври за общината: „Номер 6".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай