Лена подлуди ГЕРБ. Защо й скочиха?

Бивш министър бесен на говорителката на кабинета

Лена подлуди ГЕРБ. Защо й скочиха? | StandartNews.com

Лена Бориславова подлуди ГЕРБ с оценката си за лидера на партията Бойко Борисов. Престрелката между двамата вървя цял ден в неделя.

"Въпрос: къде беше тия 12 години и защо не ги направи тия работи, Бойко?!", попита Бориславова, след като Борисов обяви, че е готов да управлява с всеки, който приеме посочените от него 6 приоритетни закона.

Думите на Лена Бориславова разгневиха ГЕРБ.  Госпожица “Конституцията ми пречи” се изказала за “Бойко” с едничката цел, да влезе в новините и да прави предизборна кампания, написа във фейсбук бившият здравен министър Костадин Ангелов.

"Този, когото тя нарича “Бойко” подава ръка в името на България и гради мостове, за да не вкараме България в сценария на Кремъл, за да не се избиваме взаимно по площадите.

На момиченцето, разбира се, ѝ е трудно да предвиди някои неща.

“Вкусно” е за фейсбука да плюем “Бойко”, може и някой глас на изборите да донесе.

Не плю по “Бойко” обаче, когато реши проблема със Северна Македония и спести на Киро, Лена и Ко. срам и позор от западните ни партньори.

Не се упражнява върху Бойко и като подкрепяше политиката за изпращане на военна помощ за Украйна.

Та, мила Лена, скъпо Ленче, старите хора са казали - Голям залък лапни, голяма дума не казвай. И в политиката не е като в детската градина. Освен черно и бяло, има и сиво, много сиво", написа още бившият министър.

"Лена Бориславова отговаря на махленски език", скочи във фейсбук и медийният съветник на ГЕРБ Севделина Арнаудова.

В своя позиция пък „Продължаваме промяната” обявиха, че през последните 7 месеца Борисов „държал 59-те си депутати като слуги”.

„Те положиха всячески усилия да препънат съдебната реформа в България”, пишат от партията.

„Хаосът” е г-н Борисов да бъде разследван защо има златни кюлчета в нощното си шкафче. Или бившите министри от ГЕРБ да се крият зад депутатски имунитети, докато не им се повдигат обвинения по висящите им производства в прокуратурата”.

Те казват още, че едва след като България има свободна и независима прокуратура с ясно поднесена отговорност от Борисов, в България ще има не шест, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото бъдеще.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай