Лъчезар Борисов със страшна прогноза за зимата

По думите му първите стъпки на служебното правителство са „сякаш в минно поле”

Лъчезар Борисов със страшна прогноза за зимата | StandartNews.com

Служебният кабинет е в минно поле заради тежкото наследство, което му оставиха предишните управляващи. Това мнение изрази в предаването „Офанзива”, бивш министър на икономиката в последното правителство на ГЕРБ Лъчезар Борисов.

"Апокалипсисът, за който говори г-н Петков в последното си обръщение, е в хладилника и в джоба на всеки един българин и във всяко едно домакинство ще бъде усетен тази зима, когато хората няма да могат да си плащат сметките за ток, отопление, дърва. Апокалипсис е силна дума, но проблемите са доста съществени и сериозни", подчерта той. 

По думите му първите стъпки на служебното правителство са „сякаш в минно поле”. „Наследството е много тежко. Тези служебни министри – освен с основната си задача, да подготвят изборите, трябва да се справят и с много други предизвикателства и много тежко наследство - започвайки с природния газ, многото проблеми в икономиката, инфлационния данък, обедняването. Всичко това тежи на плещите на хората и е едно минно поле, в което влизат тези министри”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай