КТ Подкрепа: Милионерите купуват закони

Пресконференция на "Левицата" и "КТ Подкрепа"

КТ Подкрепа: Милионерите купуват закони | StandartNews.com

Икономическият съветник на КТ "подкрепа" Ваня Григорова заяви подкрепа за номинацията за кмет на София. Приемам номинацията за кмет на София, разговорите за която се провеждат от няколко месеца, обяви Ваня Григорова, на пресконференция с участието на коалиция „Левицата!“ и БСП-София.

Имаме обща цел – целта е първо да има представителство на обикновените хора в институциите и в управлението, посочи тя. Към момента милионерите са тези, които могат да си купуват закони и благоволението на управляващите, а обикновените хора често се чувстват нечути, отбеляза Григорова. Другата причина, поради която се съгласих да приема това предизвикателство, е фактът, че от 33 години София се управлява от десни партии, каза тя. Затова, по думите ѝ, си говорим за ремонт на ремонта, че не достигат средства за социални дейности и че се аутсорсват социални услуги.

Мотото на коалицията, която трябва да се формира, е „София за всички“, посочи Григорова. На пресконференцията бе представен „Манифест за един демократичен град“, подписан от Ваня Григорова, пише БТА

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай