Крум Зарков побесня. Зашлеви Нинова

Нарече поведението й гьонсуратлък

Крум Зарков побесня. Зашлеви Нинова | StandartNews.com

Крум Зарков скочи на Корнелия Нинова заради изборната загуба и позорното пето място за БСП. Тъжно ми е, най-голямата социална партия не заслужава това, социалистите не заслужават това, заяви Зарков в ефира на бТВ. Той нарече гьонсуратлък ината на Нинова да не поеме отговорност за провала и да не подаде оставка.  

„Поисках оставката на Корнелия Нинова, когато бяхме трети – сега сме пети“, възмути се министърът на правосъдието и член на БСП Крум Зарков.

„Ако се даде шанс на българските социалисти, да се организират, да вдигнат поглед – резултатите ще дойдат. Лявото е ключова тема за българската политическа система“, добави Зарков.

„Инат под маската на твърдост и лоялност. Всички, които се нуждаят от лява политика, не заслужават това. Следващия Национален съвет на БСП е последен шанс за партията. Очаквам заявление, че така не може и трябва да се вземат следващи стъпки, заложени в устава“, допълни той, намеквайки за конгрес и смяна на лидера Нинова.

Зарков отчете, че е успял да изпълни основните си задачи като служебен министър на правосъдието и коментира, че изборите са преминали спокойно, а резултатите са били признати от всички сили.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай