Четвъртък,

Кой печели от войната Петков – Трифонов. Неочаквана развръзка

От: СТАНДАРТ -
8510
Кой печели от войната Петков – Трифонов.  Неочаквана развръзка
A
A
A

Кой печели от войната Кирил Петков – Слави Трифонов? Първи коментари по скандалите дадоха политолозите Христо Панчугов и Петър Чолаков.

„Тече доста мръсна война. Тя беше студена война тези 6 месеца. Сега премина в ожесточена мръсна война, при която се замерят и „Продължаваме промяната“, и „Има такъв народ“. Според мен ще си навредят взаимно. Няма да има някой, който да спечели от това замерване и вероятно и електорално също няма да им се отрази особено добре”, коментира Петър Чобаков пред бТВ.

„Това обаче няма да реши проблема на сегашните управляващи, включително с тези нови депутати, които си взеха, както се казва. Защото това е един крайно неустойчива конструкция. Сега, съжалявам за примера, който ще дам - който е предал, ще предаде пак. Сега нали има някаква изгода, която виждат явно да работят с „Продължаваме промяната“. Следващият момент могат да намерят да видят изгода в нещо друго, така че самата конструкция не мисля, че ще бъде особено устойчива и да ви кажа краткият вариант - наесен ще се избира между Борислав и Костадинов, това е положението“, каза Чолаков.

Размахването на компромати като записи е нещо, което сме виждали в миналото и къде е новият морал, който се обещаваше, посочи Панчугов, според когото от случващото се печелят само антисистемните партии.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички