Кой печели от войната Петков – Трифонов. Неочаквана развръзка

Говорят политолозите Христо Панчугов и Петър Чолаков

Кой печели от войната Петков – Трифонов.  Неочаквана развръзка | StandartNews.com

Кой печели от войната Кирил Петков – Слави Трифонов? Първи коментари по скандалите дадоха политолозите Христо Панчугов и Петър Чолаков.

„Тече доста мръсна война. Тя беше студена война тези 6 месеца. Сега премина в ожесточена мръсна война, при която се замерят и „Продължаваме промяната“, и „Има такъв народ“. Според мен ще си навредят взаимно. Няма да има някой, който да спечели от това замерване и вероятно и електорално също няма да им се отрази особено добре”, коментира Петър Чобаков пред бТВ.

„Това обаче няма да реши проблема на сегашните управляващи, включително с тези нови депутати, които си взеха, както се казва. Защото това е един крайно неустойчива конструкция. Сега, съжалявам за примера, който ще дам - който е предал, ще предаде пак. Сега нали има някаква изгода, която виждат явно да работят с „Продължаваме промяната“. Следващият момент могат да намерят да видят изгода в нещо друго, така че самата конструкция не мисля, че ще бъде особено устойчива и да ви кажа краткият вариант - наесен ще се избира между Борислав и Костадинов, това е положението“, каза Чолаков.

Размахването на компромати като записи е нещо, което сме виждали в миналото и къде е новият морал, който се обещаваше, посочи Панчугов, според когото от случващото се печелят само антисистемните партии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай