Костадинов вече е на избори! Каза кога се гласува

Коментира и третия мандат за кабинет

Костадинов вече е на избори! Каза кога се гласува | StandartNews.com

Не са ме търсили за трети мандат и не сме водили такива разговори, защото както вече многократно казвахме и продължаваме да повтаряме вече почти три месеца и половина и третият мандат няма да бъде успешен, ако всички политически сили, които спазват заявките си, продължават да ги спазват.Това заяви лидерът на Възраждане Костадин Костадинов в кулоарите на парламента.

"Никой няма да рискува в тази ситуация да направи поредно политическо кръвосмешение на така наречените наши национални интереси. Казвам така наречените, защото те под национални интереси разбират нещо съвсем различно, нямащо нищо общо с българската държава. Отиваме на избори категорично", зави Костадинов.

Той подчерта, че третият мандат е трябвало да бъде връчен по-рано, защото в момента единственото нещо, което се случва, е че се губи време.

"Единственият мотив да се бави толкова много процедурата е, че трябва да се приемат законопроекти, които са важни заради ПВУ", обясни той и добави, че НС работи заради Брюксел, а не заради българския народ.

По думите му изборите вероятно ще бъдат в края на март или в началото на април. "Двете дати, които се очертават като възможност са 26 март или 2 април", обясни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай