Костадинов ужили всички, какво поиска за държавата

Задълбочаващата се криза по-скоро прилича на един очистителен процес

Костадинов ужили всички, какво поиска за държавата | StandartNews.com

Задълбочаващата се криза по-скоро прилича на един очистителен процес, който продължава да се засилва, смята лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той отново повтори, че единственият вариант е да се отиде на нови избори, защото няма как да има редовно стабилно правителство.

"Този инат, който в момента демонстрират от „Продължаваме промяната“ и „Доносническа България“ да съставят правителство, въпреки че нямат никаква морална и законова легитимност за това, защото след вчерашното изслушване те са вече доказани агенти на чужда държава. Те трябва да бъдат арестувани, а не да участват в управлението на държавата", заяви Костадинов в кулоарите на парламента.

"Този техен инат може да унищожи България. От вчера се появиха твърдения, че България трябва да стане протекторат на ЕС, ако не се състави правителство на ПП-ДБ. Тези хора искат България да престане да съществува като държава. Те са заплаха за националната сигурност и не трябва да бъдат допускани в парламента", категоричен бе лидерът на "Възраждане".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай