Костадинов със сензационно изказване. Какво предвиди

След Льо Пен, "възраждане" да сдпечели изборите у нас

Костадинов със сензационно изказване. Какво предвиди | StandartNews.com

Костадин Костадинов вярва, че "Възраждане" ще спечели евентуални предсрочни избори.

"Шансовете на Марин Льо Пен да спечели втория тур след 12 дни са огромни"

“Една новина мина доста неусетно по нашите т.нар. медии - резултата от президентските избори във Франция. На балотаж отидоха действащият президент Макрон и Льо Пен.

Шансовете на Марин Льо Пен да спечели втория тур след 12 дни са огромни. Ако това стане, Франция ще се отърси от американския васалитет, който и беше наложен чрез марионетката Макрон, и ще си върне статута на пълноценна велика сила”. Това заяви в социалните мрежи председателят на “Възраждане” Костадин Костадинов.

“В цяла Европа надигат глава суверенистки партии, борещи се срещу омразната американска опека над Стария континент. Възраждане е само една от тях, а целите ни са общи.

След победата на Орбан в Унгария, евентуален успех на Льо Пен във Франция ще предизвика не вълна, а цунами от подобни резултати в Европа.

Победата на Възраждане на предстоящите предсрочни парламентарни избори през тази година ще бъде просто част от цялостния процес на световно геополитическо преустройство, който се случва в момента пред очите ни”, добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай