Кога ще изберат председател? Горещо от депутат

Направихме първата стъпка като загърбихме егото и започнахме конструктивни разговори, заяви човек от ПП

Кога ще изберат председател? Горещо от депутат | StandartNews.com

Направихме първата стъпка като загърбихме егото и започнахме конструктивни разговори. В петък би трябвало да има избран председател на НС. Това заяви в ефира на „Денят на живо” по NOVA News депутатът от „Продължаваме промяната” Михал Камбарев, коментирайки оттеглянето на номинацията на партията си за председател на НС.

"Критериите за избор на председател на НС трябва да бъдат разглеждани като част от процеса. Това, което се случи в парламента от вчера до днес, показва една градивност. Промяната, която започна е процес, и тя се случва на стъпки. Това, което видяхме снощи е, че трябва да дадем добър пример, да загърбим егото и да бъдем конструктивни", посочи той. 

По думите му днешният ден е протекъл по един добър начин.  „Поканихме всички партии да седнем и да проведем един конструктивен разговор. След това промяната на разговорите в залата беше коренно различен. Депутатите започната да се чуват какво казват един на друг. Стигнахме до две кандидатури и макар никоя да не спечели достатъчна подкрепа съм оптимист, че е направена една голяма стъпка”.

Камбарев прогнозира, че е петък би трябвало да има избран председател.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай