Кога ще фалира страната! Бесепар каза условието

И даде обяснение за пари и бюджет

Кога ще фалира страната! Бесепар каза условието | StandartNews.com

“БСП не е просто една абревиатура. БСП смесва историята с прогреса.

По думите на Георги Ангелов, кризите идват и си отиват, но това, което не си отива е демографската криза. “Затова ние, младите от БСП, се обръщаме към младите българи. Защото ние трябва да запазим тези хора в България”, посочи той.

Младият кандидат за народен представител цитира данни на НСИ, според които към 2030 г. работната сила в България ще се стопи с 10%. “А 2030 г. е утре и ако не вземем незабавни мерки да увеличим прираста на населението, ние сме изчезнали”, подчерта Георги Ангелов и посочи, че затова БСП предлага отпадане на данъка общ доход на лицата до 26-годишна възраст,

Според Проданов обществото е подготвяно от служебното правителство за затягане на коланите. “БСП е категорично против това и твърдо ще се противопоставим в следващото управление. България е с най-голям дял от хора, които са в риск от бедност в ЕС. Пари има, ние оставихме бюджета на милиард и половина лева излишък през юли месец.

Какво се е случило с него през август месец, това трябва да го каже служебния министър на финансите, който между другото беше заместник-министър в редовния кабинет и беше част от подготовката на този бюджет”, каза още социалистът.

“Защото в последните 12 години така се правеха бюджетите. Ние предпочетохме да ги раздадем на хората”, отбеляза Проданов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай