Кобрата готов и за партия, и за президент

Засега обаче оставам на ринга, каза Кубрат Пулев

Кобрата готов и за партия, и за президент | StandartNews.com

Кобрата е готов и да направи своя партия, и да се кандидатира за президент, но засега остава на ринга и няма да влиза в политиката. Това заяви самият той в интервю за бТВ. Кубрат Пулев сподели, че даже е мислел за име на своята евентуална политическа формация и е харесал "Велика България", защото за него "България е велика".

ВИЖ ОЩЕ: Коя е новата на Кобрата

Кобрата, който бе поканен от лидера на КОД Петър Москов да стане лице и гарант на дясна коалиция за изборите на 11 май, разказа, че много негови приятели са му казвали, че трябва да се включи в политиката и „може би този ден е близо“. Пулев заяви, че на този етап ще продължи да дава на българите "готина енергия от боксовия ринг".

Боксьорът бе категоричен, че не може да бъде използван и няма да го позволи. Сигурен е, че не това е била целта на предложението на Москов, чиято формация определи като "готини хора на фона на политическата прослойка".

На въпроса дали би се кандидатирал за президент Пулев отговори: "Защо не?". По неговите думи президентът Радев би бил силен опонент на едни избори, но не това е най-важното, а какво ще се направи за България.

Според него страната има нужда от силно управление, а в момента "няма държавност и сме като разграден двор, където всеки може да се меси и да прави каквото си иска".

Ако влезе в политиката, Пулев ще разчита на подкрепата на българския народ. Първото нещо, което би направил като политик, е да повиши пенсиите, защото пенсионерите са в окаяно състояние.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай