Кметът на Белица счупи всички рекорди. Избраха го първи

Радослав Ревански благодари от името на всички за доверието

Кметът на Белица счупи всички рекорди. Избраха го първи | StandartNews.com

Радослав Ревански от ДПС е първият избран за кмет на Община в България за мандат 2023-2027 г. Той е единственият кандидат за кмет на община Белица и ще започне третия си мандат още в деня на вота, дори и само една бюлетина да има пусната в урните.

Феноменалното в случая е, че за първи път в историята на демократична България, кмет на община заедно с кметовете на всички населени места са единствените кандидати. Избори за кметове на села ще има в Бабяк,  Горно Краище, Дагоново, Лютово, Кузьово, Палатик, Черешово, Орцево и Краище, но и там единствените регистрирани кандидати са от ДПС.

Ревански благодари от името на всички за доверието и признанието и категорично пое ангажимент да се надгражда направеното до момента и да се запази отношението към хората.

През 2015 и 2019 г. Ревански бе избиран на първи тур с огромна преднина пред кандидат на ГЕРБ. Сега всички партии са се отказали да се борят за кметското място не само в общинския център, но и във всички села.

В града това не е изненада за никого.

Соня Кутева: "Много добър кмет, Белица се промени изцяло, така че се очакваше, беше нормално така да се получи."

Йосиф Мадолев: "Направил е доста неща, а и доста неща си има за правене все още. Чистотата примерно, почистването на самия град Белица не е на необходимото ниво."

Радослав Ревански, кмет на община Белица: "Продължавам да надграждам колкото и нескромно да звучи. След срещата с вас отивам да видя какво се случва с пътя за Семково и стартираме нови улици в Белица и Краище."

В Белица остава битката за Общинския съвет. Четири листи ще премерят сили за 13-те места в местния парламент. Това са: ДПС, ГЕРБ, БСП и "Възраждане".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай