Кирил Петков избухна! Къде извика Гешев

Не сме направили нищо грешно

Кирил Петков избухна! Къде извика Гешев | StandartNews.com

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков сподели, че в партията са спокойни по всички обвинения, които се сипят към тях от други парламентарно представени групи.

Влязохме в политиката с цел да бъде България едно по-добро място, да има просперитет за европейско бъдеще, но в последните три месеца ние без да се усетим ни вкараха в оправдателен режим за абсолютно измислени казуси. Спряхме да говорим за истинските неща, които ни накараха да влезем в политиката. Сигурен съм в хората от ПП. Нашата мисия е да се върнем обратно към голямата картина, да обединим всички добри сили в България, да продължим това, което сме започнали", каза той в предаването "Лице в лице" по БТВ.

"Знаете, че не сме любимци на главния прокурор, но нека да ни проверява от сутрин до вечер по абсолютно всички казуси. Толкова сме сигурни, че няма нищо, което ние да сме направили грешно по тези казуси, които бяха измислени и ги наричахме "борисовки", че сме готови да дадем всякаква информация, да разследват всички служби, прокуратурата", добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай