Хр. Иванов не може да прежали МВР

С днешния протест показа на президента кое министерство иска в служебния кабинет

Хр. Иванов не може да прежали МВР | StandartNews.com

Героят на операция „Росенец“ Христо Иванов няма време да се окъпе в славата на новия лидер на десницата. Побърза да събере отгледаните в драгалевските палати на Иван Костов съпартийци от „Да, България“ пред МВР, за да надуят вувузелите, че ведомството било на ДПС.

Щеше да звучи достоверно, ако не предаваха на живо протестите на злополучния плаж в събота. Ясно се видя, че с яки връзки при полицаите е лично Христо Иванов. След плонжове, провокации и разкъсване на кордона, униформените не само го пазеха като писано яйце. Не смееха да му сложат белезници, махнаха му дори маската, да не би случайно да се задуши.  За арест даже не си помислиха. Това бяха същите полицаи от МВР-то, уж на ДПС, които бяха инструктирани да не допускат „плажуващите“ с Иванов въпреки заплахата да пламне етнически конфликт.

Христо Иванов и компанията му така и не могат да прежалят, че трябва да викат под прозорците на МВР при положение, че  до скоро си пиеха спокойно кафето в кабинета на министъра. Някой да е забравил, че начело на ведомството беше техния човек Румяна Бъчварова, а зам. министър беше един от остриетата на днешната атака - Филип Гунев?

С днешния протест те сочат на президента кое кресло са си харесали за евентуалния служебен кабинет.  

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай