Хамид: Безобразия в енергетиката, на всяка крачка - фал

Заместник-председателят на парламентарната група на ДПС коментира и темата за "златните паспорти“

Хамид: Безобразия в енергетиката, на всяка крачка - фал | StandartNews.com

Според мен има координирана атака по линия на енергетиката вътре помежду им в самото управляващо мнозинство. Това заяви в интервю за предаването "Неделя 150" Хамид Хамид от ДПС:

"Може би това е оправданието им, че има някаква атака срещу тях заради безобразията, които вършат самите управляващи в тази тежка за страната и за света ситуация с енергоизточниците. На всяка тяхна крачка виждаме фал след фал и не е проблем решението да "заключите“ вратата на "Газпром“.

Заместник-председателят на парламентарната група на ДПС коментира и темата за "златните паспорти“:

"Нямам представа как сигналът за "златните паспорти“ се е оказа в нашата пощенска кутия. Често получаваме най-различни сигнали в пощенските кутии. Получавал съм десетки през годините – някои наистина странни, други – придружени с документация и достоверност. Аз като всеки български гражданин, който има задължение да предаде необходимите документи и сигнали на съответните власти, изпълних своя ангажимент. Използва се тази "къса писта“ за придобиване на българско гражданство с цел по-бърз достъп до българския паспорт с оглед членството ни в Европейския съюз. По този начин лица с помощта на посредници и на властимащи придобиват така желания документ, който им дава безпрепятствено влизане на територията на целия съюз и именно заради това повече от 5-6 години европейските ни партньори упорито насочват вниманието ни да вземем мерки в тази посока".

Депутатът от ДПС отказа да коментира дали знае кой е подателят на този сигнал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай