Хамид Хамид разкри слугите на мафията

Прякото предаване от заседанието на ДБ осветли задкулисието, каза депутатът

Хамид Хамид разкри слугите на мафията | StandartNews.com

Със скандалния запис от сбирката на Демократична България хората видяха истинското задкулисие, видяха как работи мафията, как лейтенантите и слугите на мафията, си разменят клюки. Българските граждани разбраха какви са истинските им цели. Зад миловидната загриженост за държавата прозира лично его и ненавист към коалиционни партньори. Това заяви зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид в интервю за БНТ. Той съобщи, че за него не става въпрос за разпространен запис, а за пряко предаване. Това бе лайв, каза Хамид.

Украйна си има своя слуга на народа в лицето на Зеленски. А ние в това пряко предаване наблюдавахме нашия сериал слуги на мафията. Един от тях получава указания на задната седалка на джипа на подсъдим олигарх. Това са хората, които казват ние сме в бяло, всички други са в черно. Да, отпред може да имат нещо беличко, но от кръста надолу ще видите огромно кафяво петно, категоричен бе Хамид.

Прякото предаване осветли как работи политическата мафия и олигархията. Явно кукловодите им нещо не са се разбрали, каза депутатът от ДПС.

Видяхме, че всичко се прави за персоните, няма нищо за хората, каза Хамид. Той коментира опитите Бойко Рашков да бъде избран за председател на КПКОНПИ.

Провален министър на вътрешните работи трябва да вдигне запорите на олигарсите и да прекрати проверките срещу себе си. По време на дебата в пленарна зала стана ясно, че срещу него има проверки. Номинирането му за шеф на КПКОНПИ е все едно да предложите Митьо Очите за главен прокурор на държавата, възмути се Хамид Хамид.

Бойко Рашков показа на изборите миналата година как работеше репресивния апарат на мрачните комунистически времена. Зад привидната борба с купения вот, той трябваше да уплаши хората, добави народният представител. Но допълни, че всъщност Бойко Рашков е помогнал на ДПС, защото е мобилизирал с действията си електората на Движението и партията въпреки него увеличи депутатите си от 26, на 29 до 34 в момента.

Видяхме как се справи с чадърите и корупцията в МВР – заради това момче Семерджиев и други като него постоянно загиват хора на улиците. Рашков е провален министър, аз не бих го назначил и за шеф на „Винпром”, заяви Хамид.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай