Катя Колева: Партията на европейските социалисти винаги е подкрепяла България

Катя Колева: Партията на европейските социалисти винаги е подкрепяла България | StandartNews.com

Пловдив. Ние, социалистите, знаем, че само с екипна работа можем да реализираме своите идеи и приоритети, а те са свобода, равенство между всички и осигуряването на по-добър живот за хората. Това заяви на среща с жителите на община Лъки кандидатът за евродепутат Катя Колева.

Лявото е силно, когато е обединено. Затова и на конгреса на ПЕС в Рим ние се обединихме около една кандидатура за председател на ЕК, а именно тази на Мартин Шулц, добави тя. Десните управляват Европа повече от десет години и нищо добро не се случи нито в Европа, нито в България. Десните дърпаха чергата към себе си и може би в следствие на това страната ни не получи почти никаква подкрепа от Съюза включително и за Шенген, категорична бе Катя Колева. Десните години наред мислеха единствено за банките, без да обръщат внимание на социалните мерки и лявата политика. Партията на Европейските социалисти обаче подкрепи България. Лично Мартин Шулц даде своята подкрепа за нашата страна. Групата на ПЕС подкрепи категорично страната ни и в процеса на евроинтеграция, и сега за „Южен поток". Мартин Шулц е приятал на България и ще бъде винаги на наша страна, а по-голяма група на социалистите означава и по-добра защита на държавните интереси.

Това са и нашите доводи да поискаме доверието на хората, да гласуват за номер 15 в бюлетината, за да постигнем една по- социална Европа, Европа, която да работи за всеки човек, да защитава правата ни и да провежда политики, които са отворени към хората и да се развива по волята на социалистите, допълни Катя Колева, която е от листата на Коалиция за България за ЕП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай