Катастрофално! Как Минеков коментира държавата

Каза също, че се връщаме отначало

Катастрофално! Как Минеков коментира държавата | StandartNews.com

Бившият служебен културен министър проф. Велислав Минеков не даде добраоценка на настоящото правителство, което е в оставка.

Много тъжно е това, което става. Не само тъжно, но за съжаление последствията ще бъдат тежки. Всъщност резултатът за тези 6 месеца на беше това, което беше в кръгозора на нашите надежди и мечти. Или общо взето – почти нищо.

Много се говореше за корупция, но никой не посегна към тази корупция. Вие знаете, че има нова партия, която се казва „Продължаваме Промяната“. Промяната наистина, ако си спомняте имаше от служебните правителства, но не мога да кажа, че тази промяна беше продължена, това е наистина стана абсурден термин.

Ако  беше продължена, поне със сигурност щяхме бившите министри от служебното правителство да бъдем попитани, да бъдем пожелани за съвет – абсолютно нищо от това не се случи", каза той за Фокус.

"Конкретно за моя престой в Министерството, ако бях попитан имах много за разказване. Аз съм отчаян, защото това, което изпратихме в Прокуратурата стои недокоснато и освен това нито един разследващ журналист не пожела да се заеме с някоя от опасните теми. Изобщо връщаме се от начало", каза още Минеков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай