Караджов и Йорданов разкриха лицемерието на "Промяната"

Според министъра той е бил нападнат два часа след изтеглянето на министрите на ИТН

Караджов и Йорданов разкриха лицемерието на "Промяната" | StandartNews.com

Нито мафията, нито ДПС, нито руският диктатор са им виновни на „Продължаваме промяната“. Не можеха да управляват и затова паднаха от власт, каза пред бТВ министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов, който е от квотата на "Има такъв народ" (ИТН).

По думите му вотът на недоверие е логичен край на една нелогична коалиция. „Аз приемам този край с облекчение. Полезната работа не беше толкова много колкото би трябвало да бъде. По-скоро вече щяхме да навредим на България“, смята Караджов.

Той не коментира обвиненията, че „Има такъв народ“ хвърля държавата в безпътица.

„Силно съм скептичен, че ще седнем отново на масата за преговори. Особено при този начин на говорене с хвърляне на лъжи и обиди. Те не спират да сипят обиди. Или тяхното, или нищо. Така управляваха, така и паднаха от власт“, каза Караджов.

Според министъра в оставка той е бил нападнат два часа след изтеглянето на министрите на ИТН. „Изведнъж станахме мафията, корумпираните и мутрите“, каза Караджов.

За премиера в Народното събрание има една торба картофи - ходи, избира и гледа да се пазари. Вчера или онзи ден министърът на финансисте каза колко били нараснали чуждестранните инвестиции, вземете и проверете – „Лукойл“ се е регистрирал в Холандия, вследствие на което са нараснали чуждестранните инвестиции. Това заяви пред микрофона на бТВ председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов.

„Тези хора са изключителни лицемери. Знаем, че не им харесва, но ние ще говорим истините, те, ако ще да кажат, че сме се разбрали с партията на Макрон“, добави той.

Йорданов заяви още, че Слави Трифонов официално е заявил, че ИТН излиза от правителството много преди да се появи вота на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай