Карадайъ с ключов призив! Какво поиска след изборите

Възстановяване на ролитическия диалог в парламента

Карадайъ с ключов призив! Какво поиска след изборите | StandartNews.com

От ДПС призоваха с декларация за възстановяване на диалога между политическите сили в парламента след изборите, за да се решават кризите, съобщава БНТ.

"За едни записи от петък и какво има и какво няма в тях- ние видяхме свободата на словото. Видяхме как се изчегъртва свободата на словото по метода: “кой видял, видял, сваляйте записите.”

Видяхме как се изчегъртват неудобните за десните болшевици теми от медиите. Начина им на изчегъртване също го видяхме. Видяхме как се изчегъртва изобщо свободата.

Видяхме как се изчегъртва демокрацията, държавността с Гьобелски приоми - обявяват ДПС за дявол, повтарят лъжите си, дори обявяват с кого може да се говори и с кого не, защото Народният съд е обявил някой за враг на държавата и за мафия.

Видяхме и лицемерното им отношение към тези, с които уж говорят. И зад гърба на уж партньорите си, кроят планове. Не видяхме политика в услуга на хората и на обществото. Това са хората, които превърнаха лъжата в норма, в закон. "Продължаваме промяната" вече го знаете - това е провала на Прокопиев. Призоваваме от ДПС за нормалност.

Отиваме на избори, призоваваме всеки един от участниците в тези избори да си даде сметка, че след тях ще дойдем в Народното събрание и ще трябва в диалог с общи усилия да решаваме кризите. За да започне диалога, трябва да спре лъжата по адрес на опонентите и да спре реставрацията на комунизма.", каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай