Карадайъ: Ново ниво на стандарта за живот

Без популизъм екстремизъм, а с демокрация и сигурност, това ще гарантира по доброто бъдеще, каза председателят на ДПС

Карадайъ: Ново ниво на стандарта за живот | StandartNews.com


"Прав сте, г-н президент. За конституционните права на нашите сънародници, за които се борим от години. Прав сте, че България се нуждае от програма за ускорено и догонващо развитие. Нужна е визия с дългосрочен аспект". Това заяви от трубината на парламента председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. 

"Преди години предупредихме, че държавата е в колапс, няма експертност, междуинституционалната война изцежда разума... Това трябва да спре", подчерта Карадайъ. И допълни, че това "не решава проблемите на гражданите".

"Наложената тенденцията за омраза прави неизбежна и икономическа, и политическа криза. Нужно е да издигнем качествени кандидати, които да подобрят живота на гражданите", подчерта председателят на ДПС.

Той бе категоричен, че "без икономически растеж е невъзможна ЕС интеграцията". 

"Важно е да има гарантирани социални услуги и европейско качество на живот - това очакват гражданите. А ние - качествено законодателство", каза още Карадайъ. 

"За управляващата партия - държавата се нуждае от програма за ускорено и догонващо развитие. Усещането за безвремие остава. Да работим за честни и демократични избори. Без популизъм екстремизъм, а с демокрация и сигурност . Това ще гарантира по доброто бъдеще", завърши председателят на ДПС. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай