Карадайъ: Да се бием с програми, не с агресия

ДПС се регистрира за участие на местните избори

Карадайъ: Да се бием с програми, не с агресия | StandartNews.com

"Популизмът, ксенофобията, омразата, агресията, празните обещания трябва да спрат. Нека предстоящите избори са арена за битки на програми и платформи за развитие и икономически растеж на общините и регионите, за създаване на по-добри условия, за инвестиционния климат, за инвестициите в тези общини, за подобряване качеството на живот в населените места, за да има развитие, за да има бъдеще в регионите и населените места“. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ веднага след като регистрира партията в ЦИК за участие в предстоящия вот на 27-ми октомври . Документите той внесе заедно със заместник-председателя Ахмед Ахмедов и със зам.-шефа на ПГ на ДПС Халил Летифов.

Ще заложим на тези, които знаят, че властта служи за решаването на проблемите на хората, каза председателят на ДПС и добави: „Тръгваме уверено, с достойни кандидати, които ще спечелят изборите с ясна визия и програма за развитие на общините и кметствата за качествено по-добър живот на българските граждани. Нашите кандидати имат капацитета и волята да създадат условия за икономически растеж и развитие на общините и регионите за подобряване на живота на хората и за осигуряване на сигурност в утрешния ден“.


От понеделник ДПС започва консултации с регионалните си и местни структури за утвърждаване на кандидатите си, а целта на ДПС ще е запазване на досегашните позиции на партията и разширяване на участието на ДПС в местната власт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай