Кандидатите от ГЕРБ-Русе се срещнаха с работници и служители на Булмаркет

Кандидатите от ГЕРБ-Русе се срещнаха с работници и служители на Булмаркет | StandartNews.com

Русе. Кандидатите за народни представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова, Стефко Бурджиев, Теменужка Хараланова и Християн Топалов се срещнаха в понеделник с работници и служители на голямата русенска фирма „Булмаркет". Събитието бе част от предизборната кампания на ГЕРБ в тази част на Община Русе.

"ГЕРБ дойде на власт по волята на народа, дойде на власт по най-демократичния път, по всички признати от Конституцията форми на демократично управление. Преди 4 години, по волята на българския избирател, ние спечелихме доверието да управляваме в това трудно време. Отново по волята на избирателите нямахме силно парламентарно мнозинство. Въпреки тежката финансова и икономическа криза в европейски и световен мащаб направихме много. Остана обаче и много несвършено", каза водачът на листата на партията.

Той се спря на основните изпълнени проекти в Русе и областта, благодарение на които е обновена или създадена нова инфраструктура в сферата на транспорта, здравеопазването, социалните услуги, спорта, образованието и пр. Нунев посочи и по кои нови обекти вече се работи. Той обърна внимание на присъстващите върху един от най-важните аспекти от програмата на ГЕРБ за втория мандат.

"Можехме да постигнем повече за малките и средни предприятия дори на фона на финансово необезпечени договори, които бяха сключени от предишното правителство, защото растежът на икономиката и повишаването на доходите са сред най-важните стълбове в нашата бъдеща програма. Грижата за всяко малко и средно предприятие ще се прояви чрез намаляване наполовина на всички административни срокове, регулаторни режими. До 2020 година малките и средни предприятия ще получат над 3 млрд. лева финансиране от Европейския съюз. Това е помощ за тях и за заетите работници и служители".

За да се случат нещата в проекта за управленска програма на ГЕРБ от лятото на 2013-а година, той призова работниците и служителите да гласуват на 12 май с № 15 в бюлетината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай