Кандидати на ГЕРБ в София ще проведат редица инициативи на 5.10

Кандидати на ГЕРБ в София ще проведат редица инициативи на 5.10 | StandartNews.com

На 5 октомври 2015 г. /понеделник/ от 09.30 часа инж. Николай Терзиев, кандидат на ГЕРБ за кмет на район „Триадица" ще проведе открита приемна с гражданите от кв. „Гоце Делчев" в градинката пред 29-то ДКЦ на ул. „Георги Измирлиев" 8. По време на срещата Терзиев ще представи отчета за свършеното през изтеклия мандат и програмата за развитие на района и София.

В 11:00 часа кандидатът на ГЕРБ за кмет на за район „Възраждане" Савина Савова и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Борислав Борисов и Албена Събева ще участват в пешеходен поход „Ходи активно!". Стартът на похода е от паметника на Света София (от бул. „Тодор Александров" при Булбанк до бул. „Константин Величков" при Двореца на децата). Събитието се организира от ПП ГЕРБ – район „Възраждане" по повод Международния ден на интензивното ходене и има за цел да популяризира здравословния начин на живот чрез най-лесно достъпната и естествена физическа активност – ходенето.

В 16.30 часа инж. Николай Терзиев, кандидат на ГЕРБ за кмет на район „Триадица" ще проведе открита приемна с гражданите от кв. „Иван Вазов" и кв. „Стрелбище" и търговците на пазар „Иван Вазов". На срещата той ще представи отчета за свършеното през изтеклия мандат и програмата за развитие на района и София.

От 17:00 до 19:00 часа кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ за район „Възраждане" Савина Савова и кандидатите за общински съветници Борислав Борисов и Албена Събева ще се срещнат с граждани в откритата приемна на Женския пазар (входа от ул. „Екзарх Йосиф").

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай