Калин Стоянов разкри за Нотариуса! Кого заплаши със съд

Заради клеветене и опетняване на името му

Калин Стоянов разкри за Нотариуса! Кого заплаши със съд | StandartNews.com

Не само, че не познавам убития Мартин Божанов - Нотариуса, но и ГДБОП го разследваше, докато бях директор на службата. Това написа вътрешният министър Калин Стоянов в своя фейсбук профил.

Ето го и целия пост на Калин Стоянов:

"Публичните атаки към мен от определени кръгове от хора в медийното и интернет пространство не стихват! Използват се внушения на неистини и откровени лъжи! Затова съм длъжен да заявя категорично:

Не познавам, не съм се срещал и разговарял лично или чрез други лица, по телефона, включително и чрез мобилни приложения, с Мартин Божанов – Нотариуса!

По времето, в което бях ръководител на ГДБОП, събрахме всички материали по делото срещу този човек, които са внесени в прокуратура и на базата на които има образувано досъдебно производство!

За разпространяваните неистини и лъжи по мой адрес заведох граждански иск в съда срещу сайт и лица, определящи себе си като „разследващи" журналисти.

Не на последно място – семейството ми притежава един апартамент, закупен с ипотечен кредит, на какъвто разчитат не малка част от българските семейства. Апартаментът е намерен с брокерска фирма за недвижими имоти, която ни показваше различни жилища в продължение на няколко месеца и е закупен на пазарна цена! По никакъв начин не съм се възползвал от служебното си положение при закупуването на този апартамент!

Нещо повече – нямам личен градинар!

Няма да позволя името ми да се петни от политици за предизборните им нужди!

Относно безумията и неистините, които се говорят по мой адрес през последните дни, включително и от политически лидери, бивши и настоящи министри по националните телевизии, също възнамерявам да потърся правата си в съда!"

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай