Понеделник,

Как ще караме зимата? Гореща новина от Нинова

От: Редактор -
17811
Как ще караме зимата? Гореща новина от Нинова
A
A
A

Тръгваме на тези избори със самочувствие, заради добре свършената работа на редовното правителство. Благодарение на нас България имаше мощна социална програма, която помогна на много семейства да преминат по-леко през тежката зима. 

Това коментира Корнелия Нинова. 

Ние бяхме фактор за стабилност и диалогичност. Борихме се с корупцията. Така че тръгваме на избори с това самочувствие и се надявам хората да ни оценяват по резултатите, които постигнахме. Но и знаем, че имаме решения за това как да продължим през предстоящата зима. Имаме четири решения, чрез които знаем как да преведем народа през тежките месеци, посочи тя. 

Първото - налагане на мораториум върху цените на газа, водата и парното. Второ - сериозна програма за компенсация на бизнеса. Трето - продължение на социалната програма. Четвърто - незабавни преговори с Газпром. Знам какво ще последва сега като реакция. Ще кажат, че с тези мерки ще предизвикаме катастрофа в държавата.

Само че това са мерки, които като правителство наложихме миналата зима и всички прогнози, че от мораториума върху цената на тока ще последва апокалипсис не се сбъднаха. Падна мораториума, но преведохме хората по-спокойно през зимата, посочи тя.  


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички