Изненадата. Кой командва Нинова?

Опит за разкритие направи депутат от ГЕРБ

Изненадата. Кой командва Нинова? | StandartNews.com

Действията на Корнелия Нинова се диктуват от главния прокурор Иван Гешев. Това коментира депутатът от ГЕРБ-СДС Маноил Манев по повод обявеното от БСП внасяна на проект за решение на НС за отнемане на депутатския имунитет на Бойко Борисов, цитиран от БНР.

"Не ви ли прави впечатление, че бутонът Enter работи от господин Гешев? Госпожа Корнелия Нинова стои, стои и като някой ѝ натисне бутончето и тя започва да играе ролята, примерно, на секретарка на г-н Гешев, различна от тая, която е предвидил народа като е избрал".

На репортерски въпрос "какво е бутончето", Манев отговори:

"Асистентка на господин Гешев, примерно, излиза и почва да развива неговите тези - я от трибуната, я някъде другаде".

Манев защити председателя на НС Росен Желязков за режима за запознаване с документите, внесени от прокуратурата, мотивиращи искането за имунитета. Според него няма нарушение на правилника и ограничаване на достъпа до тях и всеки, поискал разрешение, го е получил. Той се обърна с въпроси към Нинова и ръководството на левицата:

"Има ли съмнения за някакви сили, с които ги държи Гешев? Записи на лица, свързани, примерно, с големия въпрос за г-жа Нинова - "продавани ли са оръжия или не са продавани". Някой комуникирал ли си е с военно-промишления комплекс по нейно време? Има ли там някакви съмнения?"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай