Истината от Борисов! Кой ще е кмет на Пловдив

Емоционално изказване на лидера на ГЕРБ

Истината от Борисов! Кой ще е кмет на Пловдив | StandartNews.com

Не правя сметки за местните избори сега! Важно е партията да е направила добро за Пловдив. Това каза бившият премиер и лидер ан ГЕРБ Бойко Борисов при посещението си в Пловдив по-рано днес, предаде репортер на "Марица". 

"Средствата за строежите на стадионите бяха отпуснати от нас, а в момента предизвикват само протести и недоволство. Средства, които са в пъти повече от други. И търпим негативи само заради немарливо, некачествено и безконтролно строителство в Пловдив. Не искам да използвам по-силни думи. За тоя стадион (Колежа) съм идвал 5 или 6 пъти.

Преди месец и половина казах, че Димитров вече няма да е кмет на Пловдив. Тогава беше по работа в Турция. После в отпуска, след това в болничен. Месих се за стадиони, за пробив, за кръгово..

"Нека да се има предвид, че Зико направи и добри неща. Със стадионите и пробива създаде напрежение в Пловдив. Моля към него да се демонстрира и показва нужното уважение. Ние нито сме талибани, нито болшевики. Това е резултатът от месеците негова неангажираност да се реши проблема", подчерта Борисов. 

На въпрос дали вече партията има предвид конкретна личност, която да издигне за кмет на Пловдив на местните избори през есента, бившият премиер отговори, че структурата ще си избере кмет и ще застане до него. "Кметът е малко по-деликатна работа от другите длъжности. Трябва да е консенсусен и да работи с другите", посочи Борисов

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай