Има ли премиерът панталони? Горещи думи на Тошко Йорданов

Ходят като мутри в парламента и пуфтят

Има ли премиерът панталони? Горещи думи на Тошко Йорданов | StandartNews.com

Председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов обяви, че депутати от партията са били атакувани от премиера Кирил Петков и негови колеги.

"Кирил Петков продължава да тормози наши депутати да напускат партията. Днес докато течеше дебата за Никола Минчев, Кирил Петков, седейки там на столчето, се счупи да пише СМС-и на един от нашите депутати. Няма да ви кажа на кой.

Човекът няма проблем, просто е неморално премиера докато ние обсъждаме оставката, което е нормална процедура, да стои вътре и да праща СМС-и на наш депутат. Защо не отидете да питате Кирил Петков. Нека да си покаже телефона.

Кирил Петков и ПП-тата, включително отцепниците, начело с Радостин (бел.а. Василев) тормозят депутати, плашат ги, включително вътре в парламента. Ходят като мутри, сядат до някои от нашите депутати, пуфтят им, казват им "Какво правите тука, махайте се". Това е толкова... еди какво си поведение, което е различно от мъжко. Да плашат жени. Какво да ви кажа", заяви пред медиите Йорданов.

"Ако тия от ПП бяха мъже по дух, а не по панталони, при положение, че коалицията е разделена, щяха да влязат в парламента и да си подадат оставките и да почне нов кръг на преговори. Дори не беше изключено четирите партии отново да направим коалиция и правителство. Но те не са мъже. Те са вкопчени във властта и пискат.

Сега дори и да купят депутати колко ще изкарат, дори и четири години да изкарат... Ние ако бяхме мафия те какво правят в коалиция с нас?  Познавате Слави Трифонов, чиято кариера е минала по телевизията. По-скоро има доста въпроси за тези двамата и за техните финансови кръгове, приятели, намерения", каза още Тошко Йорданов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай