Събота,

И пиарката на Борисов скочи на Петков

От: СТАНДАРТ -
630
И пиарката на Борисов скочи на Петков
A
A
A

За пореден път Кирил Петков оправдава собствената си некадърност с опозицията, с моето семейство и с мен лично, свеждайки енергийната сигурност на държавата до гаражно ниво. Това написа във Фесбук Севделина Арнаудова, бившият шеф на пресцентъра на Министерския съвет. Повод бе изявлението на Кирил Петков по-рано днес, когато премиерътспомена семейния й джип. Премиерът обвини днес предишната власт, че е платила 3 млрд. лв. за Турски поток, без да има диверсификация. "Да, имаме джип на "Аркад" в гаража на г-жа Арнаудова, да, нямаме 3 млрд. в хазната, защото са похарчени за Турски поток. И не, нямаме диверсификация на база на всичко това", каза Петков.

Ето как му отговори Севделина Арнаудова:

"За първи път обаче Кирил Петков осъзна, че не е на нивото на Бойко Борисов и реши да репликира мен! И 200 пъти да повтори за джипа в гаража на г-жа Арнаудова, това няма да спре инфлацията, цените на тока, горивата, храните! Това само показва собствената му политическа немощ и некадърност!

Ще напомня, че такива джипове имаше в гаражите на ръководството на няколко министерства, в гаражите на ръководството на "Булгартрансгаз". Но проблемът не е в джипа, а в човека - тоест в мен!

Договорите за ползване на въпросните джипове - пикапи, са за ползване и са подписани след приключването на проекта Балкански поток, а не в началото, както твърди Петков! С идентични по смисъл договори са предоставени и джиповете на НСО, които Кирил Петков ползва, докато ходи пеша."


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички