Хиляди пишат на Бойко за програмата на ГЕРБ

Хиляди пишат на Бойко за програмата на ГЕРБ | StandartNews.com

Борисов изпълни обещанието си и подари животни на с. Странско

Хиляди предложения за допълване на управленската програма на ГЕРБ е получил вече лидерът Бойко Борисов, съобщиха от партията. Само за 4 дни в централата са получени над 300 e-maila, а на Фейсбук страницата на Борисов има над 1000 предложения. Те са в отговор на апела на Генерала към хората да дават идеи и коментари за управленската програма на ГЕРБ. Остават пет дни до крайния срок. "Ще изберем трите най-добри предложения и ще ги публикуваме. Ще се срещна лично с техните автори, за да ги дискутираме на живо", заяви Борисов.

Работа вместо социални помощи искат повечето хора, писали на Бойко Борисов. Именно заради това те са доволни от програмата за развитие на регионите, както и възможностите за инвестиции у нас, които са заложени в управленската програма.

Закриване на регионалните социални служби в страната и по-високи заплати за медицинските сестри, искат в социалната мрежа. Хората посочват в имейлите си, че в други европейски държави медсестрите вземат до 1200 евро.

Дядо от Разград се оплаква в специално писмо до лидера Борисов от това, че не е получил пенсия от 800 лв. заради точковата система.

Сред другите предложения има такива за намаляване на минималната заплата и праговете за малките градове, така че бизнесът да може да премести работни места в малките градове.

Според носителя на тази идея ниско квалифицираните граждани щели да могат да се конкурират за определено работно място, като си намалят цената на труда. Това обаче след време щяло да доведе до намаляване на безработицата и до увеличаване на средната работна заплата.

Междувременно Борисов спази обещанието си и ГЕРБ купи нови животни в село Странско.
13 животни бяха дарени от партия ГЕРБ на пострадалите от наводнението хора в село Странско. Така лидерът на партията изпълни обещанието си да възстанови щетите, нанесени от пороя на хората.

Две крави, две телета, четири овце, едно шиле, както и две ярета и две кози на стойност 5000 лв. бяха докарани от кандидатите за народни представители на партията Деян Добрев и Александър Ненков. Ден по-рано в селото Борисов раздаде бяла техника за 10 000 лв. Баба Недка от селото сподели, че водата е удавила всички животни, които е имала, и къщата й е била потопена във вода. Възрастната жена бе много радостна, че животните, които е загубила, вече са възстановени - две крави, две телета, четири овце и едно шиле. Още две домакинства получиха две ярета и две кози. Кандидатите от ГЕРБ за народни представители почистиха всички 23 къщи в село Странско.

"Бог да благослови Бойко Борисов и вас, защото оказахте съдействие да стъпим на краката си след тази трагедия", сподели баба Тодора, чийто дом е бил напълно унищожен след потопа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай