Грозно! Радев и ГЕРБ се ръфат на Съединението

Поредна престрелка между Румен Радев и ГЕРБ

Грозно! Радев и ГЕРБ се ръфат на Съединението | StandartNews.com

Поредна грозна престрелка между Румен Радев и ГЕРБ дори в деня на Съединението. Най-грозно бе, че ябълката на раздора стана венец, положен пред паметната плоча в хана на Тома Кацигра в Първенец. Венецът бе поставен от Жени ГЕРБ. Поднесоха го дамите от ГЕРБ, заедно с областния ръководител на ЖГЕРБ-Пловдив област Евелина Апостолова и общинския ръководител на ЖГЕРБ в Родопи Росица Войводова. След това обаче ГЕРБ обяви, че протоколът на Румен Радев го е изхвърлил, защото искал цветята от президента да са първи.

„Грозна и неуважителна демонстрация с една единствена цел – „да не пречим“ на Радев. За поред път този, който трябва да обедини в деня на Съединението - разедини хората“, коментираха от ГЕРБ-Пловдив област.

Ответният удар не закъсня. Твърдението на ПП ГЕРБ, че протоколът на държавния глава е изхвърлил венец, поставен от тяхна партийна структура по случай Съединението на Княжество България и Източна Румелия в село Първенец, категорично не отговаря на истината, обяви прессекретариатът на президента. Разпространяването на подобна лъжа е недостойна проява на партията в Деня на национално единение, се казва още в позицията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай