Голям обрат в ПП! Решението на Асен Василев

Опровергават се информации, свързани с дело

Голям обрат в ПП! Решението на Асен Василев | StandartNews.com

Делото за клевета, което съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев заведе срещу зам.-шефа на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, изглежда ще продължи. Днес от пресцентъра на "Промяната" опровергаха появилата се в публичното пространство информация, че двамата политици тихомълком са се разбрали да прекратят спора си в съда, отбеляза "Сега".

В петък сайтът "Де факто" съобщи, че двамата са поискали спиране на делото за клевета по взаимно съгласие. Тази сутрин обаче от "Промяната" обориха информацията. "Не отговаря на истината разпространената от медии информация за прекратяване на делото, заведено от съпредседателя на „Продължаваме промяната" Асен Василев срещу Тошко Йорданов за неверни твърдения от негова страна, произнесени от трибуната на Народното събрание. Към момента ходът на делото е спрян от Софийския градски съд поради подадено предложение от Тошко Йорданов за извънсъдебно споразумение.

Асен Василев не е приел това предложение и съдебният процес може да бъде възобновен във всеки един момент по искане на която и да е от страните", обявиха от партията.

Накратко казано, Йорданов е направил оферта за мир между двамата, която обаче изглежда е била незадоволителна за Василев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай