Големият шок за ген.Атанасов! Кой го издаде

Интересно разкритие на Бойко Борисов

Големият шок за ген.Атанасов! Кой го издаде | StandartNews.com

Бойко Борисов продължи с интересните разкрития, докато е на посещение в Бургас през днешния ден.

„Щях да махна министъра на отбраната заради съветник. Съветникът щеше да си е заминал на мига и въпросът щеше да е „Кога ще махнете неговия началник?“. Аз считам, че Тагарев незабавно трябва да го уволни. И ние ще го питаме в комисията защо не го уволнява, колко ценен е, какво разбира от отбрана този човек, назначен за съветник, или е назначен само да взима заплата“, коментира Бойко Борисов скандала с Мустафа Емин.

Във връзка с разпитите на Васил Божков той каза: „Аз нямам дело срещу него. Бил съм викан в прокуратурата, дал съм показания. Той не казва, че е дал на мен – бил дал на някой да ми донесе на мен. Дрън-дрън. Клел съм се във внуците, в мене си“.

„Дойдат ли избори, Божков започва да говори. Не ви ли прави впечатление? Изведнъж беше свидетел срещу мен и Кирил Петков като премиер е свидетел. Как се намериха? Щом пък е толкова интересен Алексей Петров, който участва в тристранните съвети, участва в телевизии. А те как се намериха от Дубай та им стана Кирил Петков незаконно да ме арестуват?“, попита Борисов.

Той потвърди, че представители на „Демократична България“ не са участвали в срещата за съставяне на кабинет с Петков и Василев. „Впоследствие, когато се разбрахме двете големи партии – ПП и ГЕРБ, отидохме в парламента, оттам нататък всичко е било 100% прозрачно“, обясни той.

„Когато за първи път се видяхме всички заедно, ген. Атанасов като ни видя как се прегърнахме и здрависахме с Кирил и Асен, и му стана ясно, че нещо не му е ясно“, разкри Борисов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай