Големият шантаж на Путин! Обяви го Бойко Борисов

От какво се страхува най-много бившият премиер

Големият шантаж на Путин! Обяви го Бойко Борисов | StandartNews.com

Мислех да ви говоря за цени на бензин, за газ, за храни. Вие виждате всеки ден. Не ме е страх от Киро и Асен, истински страх ме е как наивно се отнасят към "Запорожие", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Шумен.

Трябва такъв шум да вдигнем за тази централа, говорим за ядрен шантаж на Путин. Преди това е шантажът с атомната централа, тя трябва да е под особена охрана. 

Ако падне друга ракета там?, пита Борисов. Ядрен взрив, заяви той. За какъв туризъм, производство, газ говорим? Всичко загива. Който може, бяга в Канада, а останалите?" каза още Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ прочете точните данни за актуалното състояние на реакторите на АЕЦ "Запорожие" и отново отбеляза риска от повреда при руските атаки.

Страхувам се от падането на друга ракета. Миналата седмица удариха електропровода, ако се съвпадне, свършено е с нас. Всички 6 реактора са в състояние на студено спиране, не може да загаснат като печки, обясни Борисов. Това трябва да се спре. Като на руска рулетка падат снаряди и бомби, обясни лидерът на ГЕРБ. Умолявам и Гълъб Донев и президента Радев да положат всички усилия за нашите притеснения

"Хиляди години е разпадът на това нещо. И те си играят! От това ме е страх, защото стоиш и не можеш да направиш нищо", заяви още Бойко Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай