ГЕРБ стартира предизборната си кампания на 9 октомври

ГЕРБ стартира предизборната си кампания на 9 октомври | StandartNews.com

На 9 октомври ще направим официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ в зала „Арена Армеец". Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той препотвърди, че през септември ще бъде официално обявена кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ.

„На 9 октомври ще направим официалното откриване на нашата кампания в зала „Арена Армеец", заяви председателят на ПГ на ГЕРБ. Той коментира, че кандидатът за президент на ГЕРБ трябва да покрива конституционните изисквания, да бъде разпознаваем, доказал се с неговата евроатлантическа ориентация и да работи само и единствено воден от обществения интерес. В отговор на въпрос дали с бавенето на кандидатурата си ГЕРБ показва самочувствие на сигурен победител Цветанов заяви: „Донякъде, да".

"Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ ще бъде най-добрата", категоричен бе Цветанов, цитиран от Фокус. Във връзка с кандидатурата на депутата от Патриотичния фронт Красимир Каракачанов за президент и народния представител от "Атака" Явор Нотев за вицепрезидент Цветанов коментира, че във всяка една кампания трябва да има уважение към всеки номиниран.

„Това е част от политическия живот на партиите и смятам, че винаги трябва да има на първо място джентълменско поведение, за да може да има смислен дебат по актуалните теми, които вълнуват българските граждани. От тази гледна точка разглеждам като едно добро решение това, което взеха от Патриотичния фронт", заяви още Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай