Георги Димов от ГЕРБ се срещна с жителите на „Стария квартал“

Георги Димов от ГЕРБ се  срещна с жителите на „Стария квартал“ | StandartNews.com

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Божурище Георги Димов се срещна с жителите на „Стария квартал". На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от общината.

Живущите в района и кандидатът за кмет Георги Димов дискутираха състоянието на квартала и местността, на която бе проведена срещата. Жителите от „Стария квартал" изказаха своето желание банята да бъде реставрирана и площадката, на която играят децата, да бъде изцяло обновена. „Децата ни постоянно се оплакват, че има счупени бутилки. Пейките са ръждясали и нямат дори дъс Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Божурище Георги Димов се срещна с жителите на „Стария квартал". На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от общината.

Живущите в района и кандидатът за кмет Георги Димов дискутираха състоянието на квартала иместността, на която бе проведена срещата. Жителите от „Стария квартал" изказаха своето желание банята да бъде реставрирана, и площадката, на която играят децата да бъде изцяло обновена. „Децата ни постоянно се оплакват, че има счупени бутилки. Пейките са ръждясали и нямат дори дъски за сядане", заявиха жителите на „Стария квартал". Те подчертаха, че друг голям проблем е инфраструктурата в района. „Много улици са без настилка и имат хиляди дупки", допълниха живущите в райна. Друг акцент в разговора бе желанието на пенсионерите да пътуват с облекчение в градския транспорт. „Всички сме на мнение, че всичко в общината трябва да се промени. За нас най-важното е децата ни да са здрави и да има облекчение за всеки", коментираха хората от „Стария квартал". Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Божурище Георги Димов пое ангажимент да съдейства за по-бързото разрешение на посочените проблеми.

ки за сядане", заявиха жителите на „Стария квартал". Те подчертаха, че друг голям проблем е инфраструктурата в района. „Много улици са без настилка и имат хиляди дупки", допълниха живущите в района. Друг акцент в разговора бе желанието на пенсионерите да пътуват с облекчение в градския транспорт. „Всички сме на мнение, че всичко в общината трябва да се промени. За нас най-важното е децата ни да са здрави и да има облекчение за всеки", коментираха хората от „Стария квартал". Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Божурище Георги Димов пое ангажимент да съдейства за по-бързото разрешение на посочените проблеми.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай