Георги Марков скочи! Скандални думи за Зеленски

Как беше наречен украинският президент

Георги Марков скочи! Скандални думи за Зеленски | StandartNews.com

Зеленски е човек, който няма собствено "Аз", той е изцяло командван от американската администрация и от нея той е сложен. Това коментира в предаването "България, Европа и светът на фокус" на Радио "Фокус" Георги Марков, бивш конституционен съдия.

"Той е продукт, следствие на Майдана 2014 г. Майданът 2014 г. си беше един преврат по учебник, извършен мощно и публично от Джордж Сорос, лично ръководен от него и Джефри Пайет, тогавашният американски посланик, чрез десетките богати НПО-та в Украйна, чрез CNN, която се беше изтъпанила на площада. Беше извикан Саакашвили, доведе грузински командоси, те стреляха и по протестиращите, за да създадат галимация, окървавиха нещата, стреляха и по органите на реда.

И в крайна сметка беше свалена законната власт президент, правителство и т.н. в Украйна.

Не трябва да забравяме, че това го казва Стив Банън: “Орбан беше Тръмп, преди Тръмп да бъде Тръмп", всъщност Орбан и Будапеща са в момента седалището  на световния консерватизъм.

Не случайно, два пъти, в рамките на една година  консервативния форум на Републиканската партия на Америка, беше проведен в Будапеща и беше и двата пъти открит от Виктор Орбан, а миналата година той беше поканен лично от Тръмп в Далас и три пъти вдигна публиката на крака, да открие този форум за консервативно развитие", коментира Марков.

Според бившият конституционен съдия Макрон интуитивно чувства накъде отиват нещата: "Той не е глупав човек, от една страна. От друга му се иска да бъде абсолютно политически обезглавена Германия.

Защото каквото и да говорим за Меркел, с грешките, които допусна 2015 г. за мигрантите, гласуването, макар, че тя лично не гласува, за гей браковете в Германия, но нейната партия гласува. Тя имаше някакъв авторитет, тя имаше някакво собствено "Аз", защото е потомък от правителството на Хелмуд Кол, независимо, че го предаде. Тя имаше характер, докато сега германският канцлер такъв няма.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай