Фенове подкрепят Бойко с гербери

Внасят подписка против оставката на правителството

Фенове подкрепят Бойко с гербери | StandartNews.com

София. Фенове на Бойко Борисов започнаха да се събират пред Народното събрание. Някои носят гербери, за да покажат своята подкрепа. Агитката им след 8 часа сутринта все още бе малобройна, но те обясниха това с факта, че първоначално е бил обявен по-късен час. Обясниха, че поддръжници на премиера идват от цялата страна, за да го подкрепят пред парламента. Организицията върви във "Фейсбук". Недоволните от оставката на управляващите се събират в социалната мрежа. Към момента почти 16 хил. души са подкрепили електронната подписка. Очаква се тя да бъде внесена в Народното събрание.

Организаторите в социалната мрежа се обявяват против оставката на правителството на Бойко Борисов. "Няма консенсус между парламентарно представените политически партии, няма ясна визия за управлението на страната след оставката на управляващите и овладяване на положението", се казва в изявлението.

Протестът в подкрепа на правителството започна още вчера по обяд веднага след като се разпространи новината,че премиерът подава оставката си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай