Ето кои взеха Оскарите на КРИБ

Цоло Вутов с награда на председателя на КРИБ за цялостен принос за развитието на икономиката в България

Ето кои взеха Оскарите на КРИБ | StandartNews.com

Проф. Цоло Вутов е носителят на тазгодишната специалната награда на председателя на КРИБ за цялостен принос за развитието на икономиката в България. Наградите на най-голямата организация на работодателите у нас бяха раздадени тази вечер на юбилейния Пети годишен бал на КРИБ.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов: Безплатното за едни е по-високи данъци за други

Председателят на бизнес организация Кирил Домусчиев връчи приза на проф. Цоло Вутов. Балът е под патронажа на премиера Бойко Борисов.

Награди бяха присъдени в категориите: "Качество", "Растеж" и "Иновации".

Победителят в категория „Качество“ е "МТГ Делфин". Премиерът Бойко Борисов връчи отличието на Светлин Стоянов, изпълнителен директор на компанията.

"Монбат" беше отличена с втора награда в категория „Качество“. Призът бе за Атанас Бобоков, главен изпълнителен директор на компанията.

Заради равния брой точки събрани в гласуването в категория "Растеж" бяха връчени 2 големи награди. Едната беше връчена от вицепремиера по икономическата и демографската политика Марияна Николова на Анатоли Георгиев, изпълнителен директор на "Агрион Инвест". Другият приз бе за "Биовет". Той бе връчен от министъра на икономиката Емил Караниколов на Ангел Желязков, изпълнителен директор на "Биовет".

"Виваком" стана победител в категория "Иновации". Атанас Добрев, главен изпълнителен директор на компанията, получи наградата си от вицепремиера и външен министър Екатерина Захариева. Втората награда беше за "СИН Карс Интернешънъл". Тя бе получена от инж. Росен Даскалов, собственик и управител на компанията.

За доброто настроение по верем на юбилейния бал се грижеха квартет Destiny, Ку-ку бенд и певицата Нели Петкова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай