Ерол Мюмюн: Гражданите на Кърджали ще управляват града

Овации за кандидат-кмета от ДПС

Ерол Мюмюн: Гражданите на Кърджали ще управляват града | StandartNews.com

Скъпи съграждани, Вие всички ще бъдете кметът на Кърджали! С тези думи кандидатът на ДПС Ерол Мюмюн се обърна към множеството в столицата на толерантността по време на предизборна среща с участието на председателя Мустафа Карадайъ и екипа на Централния изборен лъч на партията.

Мотото на кампанията на Движение за права и свободи 2023 години е „Време е за ново начало“. Бих искал да продължа това мото. Ние казахме: власт от хората, власт за хората. Гледайки ви в очите, аз ви уверявам, че нашият модел, нашият начин за решаване на проблемите ще бъде чрез конструктивен диалог, заяви Мюмюн.

И увери: „Вратите на община Кърджали, на общинска администрация, вратите на кабинета на кмета ще бъдат отворени за всеки гражданин, за всеки бизнесмен, защото няма малки проблеми. Има проблеми за решаване и ние всички заедно, както сме били през годините като едно голямо семейство, което решава проблемите, ще седнем на масата, ще ги изговорим и ще намерим начини за решаването им”.

Гражданите на Кърджали ще управляват Кърджали, категоричен бе Мюмюн.

Вярно е, че през годините бе направено много за град Кърджали.  Тук е мястото, лично да изразя моята благодарност към г-н Хасан Азис, който 20 години неуморно работеше за доброто на града ни, каза кандидатът за кмет.

Но скъпи приятели, пред нас проблемите ги имаше вчера, има ги и днес, ще ги има и утре, каза Ерол Мюмюн. Той представи основните си приоритети, като се ангажира, че те ще бъдат реализирани в диалог с всички граждани, гилдии и общности на града.

Основната ми цел е да направим така, че младите хора да се върнат в Кърджали - нашите деца, нашите внуци да се приберат от Европа, да бъдат в родните си места, при нас, при семействата си, където им е мястото, заяви Ерол Мюмюн.

Но за да успеем да направим това трябва всички заедно да работим здраво в следващите 4 години – да създадем нови работни места с добро, атрактивно, европейско възнаграждение, да отворим нашия град и да привлечем инвеститори. Да бъдем верен помощник на местния бизнес, да работим по инфраструктурата, зелените площи, парковете, начерта програмата си Ерол Мюмюн.

Той сподели, че особено се вълнува от факта, че предизборната среща е в квартал „Възрожденци”, в който е израснал. Приоритет за него ще бъде поддръжката на зелените площи и изграждането на нови детски площадки.

Имаме идейни проекти за парк, за мултифункционално спортно игрище, защото най-големия квартал в Родопите го заслужава, каза кандидатът на ДПС за кмет на Кърджали.

В началото на демокрацията нашият почетен председател д-р Ахмед Доган ни посочи пътя, по който голямото семейство на ДПС трябваше да поеме с кораба през океана на времето. Всички заедно изминахме дълъг път, бяхме пресрещнати от бури, урагани, но ние заедно успяхме. Минахме през всички трудности и неизменно всеки път този кораб с голямото семейство на ДПС пускаше успешно котва на всяко пристанище, каза Ерол Мюмюн.

Движението за права и свободи плътно следва философията, на която е основата партията ни - трите ключови думи: заедност, диалог, толерантност, заяви още кандидат-кметът. И поясни:

„Заедност, защото в нашата заедност се крие нашата сила, нашата мощ. Диалог, защото ние като партия сме винаги отворени на диалог и само и единствено чрез добрия, конструктивния диалог решаваме проблемите си. Толерантност, защото особено тук в Кърджали като столица а толерантността, тя е заложена в нашите гени, тече в кръвта ни. Ние през всичките тези години винаги рамо до рамо, без да се делим по цвят, вяра, етнос сме празнували заедно. Заедно сме скърбели, заедно сме ходили на училище и в делник, и в празник сме били заедно. Това е ДПС!”

Мюмюн представи и листата на ДПС за Кърджали. Тя е уникална, съставена е от професионалисти. Тя е  сплав между опит и младост, каза кандидатът за кмет.

Да поставим новото начало на 29 октомври с бюлетина 57. Чрез вашия кмет всички вие ще бъдете кметове на Кйрджали. Заедно ще решаваме проблемите, призова Ерол Мюмюн.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай