Вторник,

Джамбазки побесня и изсипа люта закана

От: Редактор -
3731
Джамбазки побесня и изсипа люта закана
A
A
A

"На всички, които си позволиха клевети и фалшиви новини по мой адрес, ще спре да им е смешно, защото ще трябва да отговорят за думите си в съда." Това се закани евродепутатът Ангел Джамбазки, след като стана ясно, че Европарламентът му налага глоба за поздрава, който беше определен като "нацистки".

По думите му цялата ситуация е "фалшивата новина, създадена от нашите ултралеви опоненти и тяхната пропагандна машина, наречена "медии".

"Става дума за гротескното и превратно тълкуване на жест на добра воля и извинение в "нещо, което би могло да се възприеме като нацистки поздрав". Апропо, само много объркани хора с тежки предразсъдъци, с тежки комплекси или много гузна съвест могат да възприемат жест на извинение по този начин. Това са тези същите, които по цял ден говорят срещу предразсъдъците", отбелязва Джамбазки в профила си във Facebook.

"Глоба е, не е например членовредително наказание - помахваш с дясна ръка и ти я отрязват, за да не се сети някой ултралиберал за униформата на дядо си и да се изчерви. Примерно", пише Джамбазки.

"Изобщо трябва да се обмислят ред поправки и забрани в правилника, за да са спокойни утралибералите. Или направо да се забрани използването на дясна ръка. По никакъв повод. Даже и за писане. Ако някой иска да маха - да маха с десен крак. Ето така ще има спокойствие и ударна доза либерализъм всеки ден. И йога - хем сигурно, хем полезно, хем политически коректно, хем здравословно".


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички