Джамбазки побесня и изсипа люта закана

Да съди всички, обвинили го в нацизъм

Джамбазки побесня и изсипа люта закана | StandartNews.com

"На всички, които си позволиха клевети и фалшиви новини по мой адрес, ще спре да им е смешно, защото ще трябва да отговорят за думите си в съда." Това се закани евродепутатът Ангел Джамбазки, след като стана ясно, че Европарламентът му налага глоба за поздрава, който беше определен като "нацистки".

По думите му цялата ситуация е "фалшивата новина, създадена от нашите ултралеви опоненти и тяхната пропагандна машина, наречена "медии".

"Става дума за гротескното и превратно тълкуване на жест на добра воля и извинение в "нещо, което би могло да се възприеме като нацистки поздрав". Апропо, само много объркани хора с тежки предразсъдъци, с тежки комплекси или много гузна съвест могат да възприемат жест на извинение по този начин. Това са тези същите, които по цял ден говорят срещу предразсъдъците", отбелязва Джамбазки в профила си във Facebook.

"Глоба е, не е например членовредително наказание - помахваш с дясна ръка и ти я отрязват, за да не се сети някой ултралиберал за униформата на дядо си и да се изчерви. Примерно", пише Джамбазки.

"Изобщо трябва да се обмислят ред поправки и забрани в правилника, за да са спокойни утралибералите. Или направо да се забрани използването на дясна ръка. По никакъв повод. Даже и за писане. Ако някой иска да маха - да маха с десен крак. Ето така ще има спокойствие и ударна доза либерализъм всеки ден. И йога - хем сигурно, хем полезно, хем политически коректно, хем здравословно".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай