Джамбазки: Нямам апартамент в Париж, а в „Редута“

Живея в 46 квадрата със семейството си, наскоро станах баща, разкри водачът на листата на ВМРО за евровота

Джамбазки: Нямам апартамент в Париж, а в „Редута“ | StandartNews.com

Водачът на листата на ВМРО за евроизборите Ангел Джамбазки категорично отрече появилата се неотдавна информация, че притежава апартамент в центъра на Париж. Според някои онлайн издания политикът имал тризонет на „Шанз Елизе“, който струвал 9 милиона евро.

„Това е фалшива новина. След нея се появи нова фалшива новина, в която се казва, че Ангел Джамбазки е признал, че апартаментът във Франция е на братовчед му. Имам само едно жилище и то е в квартал „Редута”, 46 квадрата заедно с мазето”, заяви пред БТВ патриотът.

Той разкри, че през януари тази година е станал баща на момиче, кръстено Биляна – на героинята от песента „Охридското езеро”.

"Няма да позволя на никого да използва това дете в предизборната кампания. "Ако видя някой да рови с мръсни пръсти, да навлиза в лично пространство, ще събуди дивия глиган в мен", закани се Ангел Джамбазки.

Той разказа още, че преди да влезе в политиката е работил като продавач на вестници, бил е пицар и е карал трабант. Допълни, че няма любима пица и не иска да готви. Спомни си и как е премонтирал покриви и е лял бетон в студентските си години. Той отрече публикациите, че си е купил недвижим имот извън България и сподели, че едно от любимите му занимания е да прави походи в планината.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай