Движението на Татяна Дончева вече може да участва в избори

Движението на Татяна Дончева вече може да участва в избори | StandartNews.com

София. „Движение 21" вече може да участва на избори, което не означава че ще участва на тези евроизбори пряко в този формат. Това каза Татяна Дончева, която е лидер на движението, в предаването "Тази събота".

 

„За да наложиш една политическа марка трябва време. Вече имаме всички политически предпоставки за участие в състезанието. Но това означава, че в следващите месеци трябва да популяризираме формацията в цялата страна, да извадим управленски проекти и програми, да извадим лица, които да вдъхват доверие, за да можем да се явим на избори", коментира още бившата социалистка.

 

„В българския политически живот всичко започва с коалиции. Съставните части още не са известни и не са ясни, но вече се говори за коалиции. Когато има нужда и за конкретни избори ще има и коалиции. За тези евроизбори няма никакъв смисъл, при положение, че няма разгърнати структури достатъчно мощни в цялата страна". Така Дончева отговори на въпрос дали ще се коалира с някоя партия.

 

„Няма самба и други радости, има тежък метъл, цветове в бозаво, мръсно сиво и бежово, малко милитари. Въобще няма радост за окото и ухото", каза Дончева, сравнявайки започналият карнавал в Рио с политическия живот у нас в момента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай