ДСБ София - категорични! Стоим зад Васил Терзиев

Убедени са, че ще победят на изборите

ДСБ София - категорични! Стоим зад Васил Терзиев | StandartNews.com

"Категорично стоим зад издигнатата от нас кандидатура на Васил Терзиев за кмет на София", това заявиха от ДСБ София в официална позиция, разпратена до медиите. 

 

"Кандидатурата на проф. Вили Лилков не е обсъждана в ДСБ, а самият той от години не е активен член. Търсеното разцеплението в нашата общност, работи единствено за намаляване на шансовете ни за категорична победа на предстоящите местни избори и единствено и само в интерес на статуквото", се казва още в позицията. 

 

"Столицата се нуждае от коренна промяна на управлението си и екипът на ДСБ, като част от коалицията Демократична България, Продължаваме Промяната и Спаси София, ще допринесем за категорична победа и превръщането на София в модерна европейска столица с прозрачно и компетентно управление.

 

Нашите представители в общинския съвет и районните кметства ще бъдат гарант, че дългогодишно отстояваните политики в опозиция, най-сетне ще бъдат осъществени", пише в позицията на ДСБ София. 

 

В неделя стана ясно, че проф. Вили Лилков също ще се кандидатира за кмет на София.

 

“Влизам в битката, за да обединя дясната общност, която в момента е тежко разделена", каза Лилков и определи кандидатурата на Терзиев като подходяща за БСП и недопустима за ДБ и ДСБ.

 

Той каза, че още в следващите дни ще търси подкрепа от СДС и "Демократи за силна България". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай