Драматична реч на Нинова! Кой пие кръвта на БСП

Лидерът на партията коментира и коалиция с ГЕРБ

Драматична реч на Нинова! Кой пие кръвта на БСП | StandartNews.com

"БСП няма да прави коалиция с ГЕРБ и моля да се спрат всякакви спекулации по този въпрос. Нека да минат изборите, да видим кои партии ще получат доверието на хората и тогава да решим с кого да участваме в правителство.

Това решение да вземем чрез вътрешнопартийно допитване до всички членове", заяви Корнелия Нинова. на конгреса на партията.

"Аз ви призовавам за това да останем верни на хората, които са ни избрали. За да имаме претенция, че сме силата, която може да сложи ред в държавата, ние трябва първо да си сложим ред в нашата къща и днешният ден го показа", коментира лидерът на левицата.

"Тези вътрешни битки ни съсипват. Хората, които ни гледат, няма да ни повярват, добави лидерът на левицата и апелира за търсене на единение и консенсус около идеи, а не около личности.

Наши другари, които загубиха перспективата за пост "вечен депутат", не ни простиха, посочи Нинова, след което добави, че онези, които са загубили прекия избор, не са приели този резултат и са започнали да се съпротивляват, като се опитват да отцепват хора от БСП.

Ние освободихме партията от олигархията и зависимостите от икономически интереси, посочи Нинова. Ние не сме партия на милионерите, а сме партия на работещите, каза тя.

По думите ѝ същите тези хора години наред са "на хранилката" на ГЕРБ с една единствена цел - да разбиват отвътре партията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай