ДПС ще работи за развитие на селата

ДПС ще работи за развитие на селата | StandartNews.com

София. "Няма съмнение, че безработицата и липсата на перспектива за младите хора са най-тежките проблеми в селата. Като народен представител ще работя за развитието на малките населени места и повишаването на жизнения стандарт на техните жители". Това заяви водачът на листата на ДПС в Ловешка област Джейхан Ибрямов, който участва в събития в селата Торос и Ъглен.

Пред местната общественост той представи останалите кандидати на Движението и основните акценти от предизборната платформа на партията. Водачът на листата на ДПС в Смолян Мустафа Карадайъ пък бе на среща с жителите на смолянското село Влахово. "Основният проблем в Родопите е хлябът. Според Движението за права и свободи, всички партии трябва да се обединим за намиране на решение именно за хляба на населението в Родопите", заяви той.

И припомни, че 42-рото Народно събрание е направило стъпка в тази посока, като даде пример с програмата за субсидиране на малките земеделски производители. "Надяваме се това да бъде една добра политика във времето, която да подпомогне населението в региона", добави Карадайъ.

От своя страна водачът на листата на ДПС във Велико Търново Камен Костадинов обеща феърплей от страна на партията по време на предизборната кампания. "След европейските избори ДПС разчете правилно знака на българските гласоподаватели като липса на доверие към кабинета "Орешарски" и предизвика настоящия предсрочен вот. С това ние показваме, че за ДПС властта не е самоцел", подчерта Костадинов.

Междувременно вчера ДПС разпространи и предизборния си клип. В него се виждат многобройни снимки от срещи на представители на Движението с хората. "ДПС - 25 години непрестанна грижа за правата и свободите на всеки български гражданин. Непрестанна, защото свободата не е отредена никому завинаги. Ето тази свобода е в теб - в твоите ръце с номер 18. Гласът за ДПС е глас за свободата, глас за национално съгласие", се казва в клипа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай